Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Projecte de Vivenda al Carrer Gandesa de Barcelona

Ens sentim molt orgullosos d'aquest Projecte. Aquesta vegada es tracta d'un pis gran (95m2) i exterior, amb molta llum natural en totes les seves estances.  Vam plantejar uns espais molt amplis en les estances comuns, com a saló i cuina. També vam voler recuperar tots els elements constructius originals possibles de l'habitatge, com ara les fusteries originals, parets de maó vist i rematar la reforma col·locant sòl hidràulic artesanal de nova generació.  Per donar-li un aire més sofisticat a l'habitatge col·loquem llums LED indirectes en cuina, passadissos i saló. A més vam completar la reforma instal·lant equip de cromoteràpia i musical encastat al bany principal.  Us deixem una mostra d'aquest canvi radical.

Relacionats