Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Projecte de Vivenda al Carrer Lope de Vega de Barcelona

En aquesta ocasió ens trobàvem davant un habitatge on diverses estades eren interiors. El nostre principal repte era potenciar l'efecte de la lluminositat en tot l'habitatge. A la mateixa vegada, volíem aconseguir calidesa i disseny.  Per a això fem servir colors molt clars i neutres en totes les estances i passadissos inclosos els sòls i la ceràmica.  També vam realitzar una obertura en l'envà del bany per aconseguir que entrés llum natural provinent del saló.  Un punt molt important va ser el gran protagonisme que li atorguem a la il·luminació utilitzant LED a la sala, cuina i passadissos. Això ens va permetre dotar de gran impacte visual, disseny i estil a l'habitatge.  Esperem que us agradi!

Relacionats