Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Projecte de Vivenda a la Rambla del Raval, 53 de Barcelona

Projecte situat al cor del Cosmopolita barri del Raval, conegut pels seus locals de moda i proper al centre de la Ciutat Comtal; en plena Ciutat Vella. Una ubicació excel·lent a només 10 minuts de Rambla Catalunya. Sent un habitatge de 58 m2 nostre principal repte era aconseguir una sensació d'amplitud. Per això hem eliminat tots els passadissos i així aprofitar la totalitat de metres disponibles en les diferents estances. A més d'aconseguir un saló-cuina de gairebé 30 metres totalment exterior, també hem pogut crear dues habitacions dobles. Podem afirmar que l'èxit d'aquest projecte rau, fonamentalment, en la distribució d'espais plantejada. Per potenciar encara més aquesta sensació d'espais oberts, hem combinat colors molt clars, fins i tot en terra, cuina i bigues, aquestes últimes recuperades de l'estructura original.  El bany està compost per plat de dutxa dotat d'un sistema de cromoteràpia i música via bluetooth (sistema encastat en el sostre) per poder gaudir més intensament del moment de la dutxa. Com revestiment principal del bany hem aplicat microciment en acabat de blanc trencat.  Amés de deixar-vos fotos prèvies a la reforma i amb aquesta ja realitzada, també us mostrem els plànols de la reforma integral.  Esperem que gaudiu amb aquest canvi radical.

Relacionats

 • Projecte de Vivenda al Carrer Bailén, 234 de Barcelona

  Us deixem les imatges de l'abans i el després perquè veieu com era l'habitatge abans de l'actuació del projecte plantejat per DECON GROUP, acompanyades de les fotos del després. 

  +
 • Projecte de Vivenda a la Ronda Sant Antoni de Barcelona

  En aquest projecte ens trobàvem amb un habitatge de 70 m2 amb una distribució molt poc aprofitada i amb molta manca de llum. Era una ubicació sensacional just al costat de Plaça Universitat.  Comptàvem amb un pis de tres habitacions que donaven sensació d'espai reduït i una cuina interior, petita i sense llum. 

  +
 • Projecte de Vivenda al Carrer Galileu, 342 de Barcelona

  Esperem que gaudiu amb les fotos d'aquest projecte on el resultat és un habitatge excepcionalment bonic, lluminós, ampli i amb unes fortes dosis d'encant. També us deixem un impactant composite on podeu veure imatges de l'abans i el després del desenvolupament del projecte.

  +