Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Projecte de Vivenda a la Ronda Sant Antoni de Barcelona

En aquest projecte ens trobàvem amb un habitatge de 70 m2 amb una distribució molt poc aprofitada i amb molta manca de llum. Era una ubicació sensacional just al costat de Plaça Universitat.  Comptàvem amb un pis de tres habitacions que donaven sensació d'espai reduït i una cuina interior, petita i sense llum.  Vam aconseguir dotar l'immoble d'una habitació doble amb vestidor i dues habitacions individuals amb armaris encastats. Vam fer servir sempre colors clars per donar sensació d'amplitud.  Vam aprofitar els elements estructurals que ens brindava aquesta finca del 1900 i vam donar la importància que mereixien els sostres amb volta catalana i la paret de totxo vist.  Vam aconseguir la calidesa necessària gràcies a la instal·lació de llums indirectes. Pel que fa a la cuina, vam decidir instal·lar una illa per a sis comensals en el mateix saló-menjador i així d'aquesta manera vam poder aprofitar els espais i dotar de llum totes les estances.  En aquesta ocasió, vam posar el segell Decon Group, però sempre vam tenir en compte l'opinió i el desig de la clienta aconseguint així la seva plena satisfacció.

 

Relacionats