Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Empresa

Decon Group és un grup d'empreses jove especialitzat en la compra d'immobles, tant habitatges com edificis per a la seva posterior rehabilitació, generant així un augment de valor d'aquests actius.

Els principals valors com a grup són:

  • Compromís amb el nostre propi treball i amb els nostres clients. En el desenvolupament de la nostra activitat ens auto exigim una alta agilitat i qualitat dia a dia.
  • Serietat, transparència i honradesa en totes les nostres relacions interpersonals i durant tot el desenvolupament de les operacions.
  • Proximitat i proximitat de tracte amb tots els nostres clients i col·laboradors generant la confiança necessària en els projectes que realitzem.

Equip

Decon Group està format per un equip jove i dinàmic que impregna de gran frescor a tots els projectes que desenvolupa.

Tots els professionals que formen Decon Group, tant industrials com tècnics, administratius i comercials, acumulen una àmplia experiència i formació en el sector immobiliari tant a nivell d'inversió com de reforma.

És un equip emprenedor i compromès amb el projecte. Confia en el que fa i així ho transmet en les seves tasques.