Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Services

1- Compra d'habitatges i edificis

DECON GROUP compra habitatges i edificis a les zones més interessants de Barcelona ciutat. Busquem aquells immobles que destaquin per la bellesa de les seves característiques constructives, que integrin elements arquitectònics típics de l'època de construcció modernista tan latent a la Ciutat Comptal, per generar un valor afegit mitjançant la seva rehabilitació i aconseguir que siguin habitatges amb encant.

El resultat són habitatges carismàtiques dotades amb un alt grau de disseny. Aquests habitatges estan destinades tant a clients finalistes que faran de l'habitatge seva residència, com a clients inversors que busquen una alta rendibilitat mitjançant el seu lloguer en zones amb especial interès de la Ciutat.

2- Inversors / Col·laboradors

Amb un sòlid creixement de la nostra activitat empresarial i uns resultats consolidats any rere any, i una creixent cartera d'inversió, Decon Group aposta per crear noves aliances i col·laboracions a través d'inversors (Family Office, Fons inversió, Socimi, crowfunding ...) per desenvolupar el nostre projecte d'expansió.

3- Reforma d'habitatges i disseny d'interiors.

Les nostres llars necessiten canvis, actualitzar-se, i evolucionar en el temps per estar en harmonia amb nosaltres i cobrir les nostres necessitats a mesura que també evolucionem nosaltres.

DECON GROUP posa al teu servei tot el nostre equip de professionals compost per industrials, arquitectes i decoradors per poder ajudar-te a reformar el teu habitatge, ja sigui un gran canvi integral o una petita reforma d'alguna estada en concret com la teva cuina, bany o la instal·lació de parquet.

Només treballem amb materials d'alta qualitat, i el nostre equip d'industrials acumula una llarguíssima experiència en el món de la reforma.

Deixa't assessorar pel nostre departament de decoració, t'ajudarà a enfocar el tipus de reforma que busques, escollint materials, colors, decoració, redistribució d'estades i molt més ...

Com una imatge val més que mil paraules, podeu fer una ullada als nostres "PROJECTES" i comprovar el gran canvi que pot suposar per a la vostra habitatge una bona reforma. Que ho gaudiu...