Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Empresa

Decon Group neix al febrer de 2013 a l'emergent barri del Poblenou de Barcelona. Des del principi vam tenir les idees molt clares: Dotar tots els habitatges que passen per les nostres mans d'un alt grau de calidesa, disseny i qualitat, a l'abast de tothom. Creem llars.

Veure més

Serveis

+

Reforma d'habitatges i disseny d'interiors.

DECON GROUP posa al teu servei tot el nostre equip de professionals compost per industrials, arquitectes i decoradors per poder ajudar-te a reformar el teu habitatge, ja sigui un gran canvi integral o una petita reforma d'alguna estada en concret com la teva cuina, bany.

+
+

Compra d'habitatges i edificis

DECON GROUP compra habitatges i edificis a les zones més interessants de Barcelona ciutat. Busquem aquells immobles que destaquin per la bellesa de les seves característiques constructives, que integrin elements arquitectònics típics de l'època de construcció modernista tan latent a la Ciutat Comptal, per generar un valor afegit mitjançant la seva rehabilitació i aconseguir que siguin habitatges amb encant.

+
+

Inversors / Col•laboradors

Amb un sòlid creixement de la nostra activitat empresarial i uns resultats consolidats any rere any, i una creixent cartera d'inversió, Decon Group aposta per crear noves aliances i col·laboracions a través d'inversors (Family Office, Fons inversió, Socimi, crowfunding ...) per desenvolupar el nostre projecte d'expansió.

+

Projectes

Noticies